Warmtepompen | Ventasol

Wij worden beoordeeld met een 9,4 door onze klanten

Minder gasverbruik met warmtepompen van Ventasol

Wil je efficiënt je woning verwarmen en tegelijkertijd besparen op energiekosten? Kijk dan eens naar de warmtepompen van Ventasol! Vraag nu vrijblijvend advies aan en vind de warmtepomp die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
  • Binnen 30 seconden geregeld!
Check Icon
  • Binnen 30 seconden geregeld!

Wil je efficiënt je woning verwarmen en tegelijkertijd besparen op energiekosten? Kijk dan eens naar de warmtepompen van Ventasol! Vraag nu vrijblijvend advies aan en vind de warmtepomp die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften!

Verschillende soorten warmtepompen

Ventasol levert uitsluitend hoogwaardige, hybride warmtepompen van A-merken.

Hybride met
bestaande cv-ketel

Hybride met
nieuwe cv-ketel

Hybride
all-electric ready

Waarom kiezen voor een warmtepomp van Ventasol?

Energiebesparing

Met een warmtepomp bespaar je tot 70% op je gasverbruik. Hierdoor bespaar je honderden euro’s per jaar op je energierekening!

Goede prijs-kwaliteit

Ventasol biedt warmtepompen van hoogwaardige kwaliteit aan tegen een betaalbare prijs, zodat je waar krijgt voor je geld.

Snelle installatie

We garanderen een snelle installatie binnen vier tot zes weken, zodat je snel kunt genieten van de voordelen van je nieuwe warmtepomp.

Milieuvriendelijk

Met een warmtepomp kun je op een milieuvriendelijke manier je huis verwarmen.

Onze warmtepompen

Bij Ventasol leveren en installeren we hybride warmtepompen, waarbij de keuze van het type vaak afhangt van de mogelijkheden in de woning en het budget. Onze hybride warmtepompen zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

Een split warmtepomp bestaat uit een binnen- en buitenunit. De buitenunit haalt warmte uit de buitenlucht. De binnenunit is verantwoordelijk voor het verder verspreiden en benutten van deze warmte.

Een monoblock warmtepomp bestaat uit slechts één unit die buiten geplaatst wordt. Hierbij zitten alle componenten in één unit geïntegreerd.

warmtepomp Ventasol

Waarom hybride warmtepompen?

Onze hybride warmtepompen zorgen voor een efficiënte energieverbruik, waardoor uw energierekening lager wordt en u bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Met de hybride oplossing van Ventasol geniet u van constante verwarming en comfort, ongeacht de weersomstandigheden.

De hybride warmtepompen van Ventasol zijn eenvoudig te installeren en te integreren met bestaande verwarmingssystemen, wat ze ideaal maakt voor zowel nieuwe als gerenoveerde woningen.

Welke hybride warmtepomp kopen?

Wil je weten welke hybride warmtepomp het beste bij jouw situatie past? Ons deskundige team staat voor je klaar! Neem contact met ons op voor advies op maat en ontvang een vrijblijvende offerte. Zo weet je zeker dat je de beste warmtepomp in huis haalt!

warmtepompen

Hoe werkt een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp werkt als volgt:

Ventasol warmtepomp

De warmtepomp onttrekt energie aan de buitenlucht.

Ventasol warmtepomp
Ventasol warmtepomp
Ventasol warmtepomp

De onttrokken energie wordt vervolgens omgezet in warmte.

Ventasol warmtepomp
Ventasol warmtepomp
Ventasol warmtepomp

Deze ‘gratis warmte’ wordt gebruikt om het CV-water in huis te verwarmen.

Ventasol warmtepomp
Ventasol warmtepomp
Ventasol warmtepomp

In situaties waarbij het buiten te koud is en de warmtepomp niet voldoende warmte kan leveren, springt de CV-ketel bij om het water op te warmen.

warmtepomp Ventasol

Kosten en opbrengst hybride warmtepomp

Kosten

Een hybride warmtepomp heeft een gemiddelde prijs tussen de €5.500 en €10.000, inclusief installatie en subsidie. De totale kosten worden beïnvloed door twee belangrijke factoren: het vermogen van de warmtepomp en de complexiteit van de installatie. Een hoger vermogen of een complexere installatie resulteren in hogere kosten voor de warmtepomp.

Opbrengst

Met een hybride warmtepomp bespaar je al snel €700 per jaar op je energierekening. Hierdoor verdien je de investering vaak al binnen 7 jaar terug. Na deze periode geniet je van doorlopende kostenbesparingen op je energierekening!

Subsidie warmtepomp

Bij de aanschaf van een hybride warmtepomp is er de mogelijkheid om subsidie te ontvangen via de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE). Deze subsidie dekt gemiddeld 30% van zowel de aanschaf- als installatiekosten, wat neerkomt op een besparing van gemiddeld €2.500 tot €3.500.

Ventasol warmtepomp

Bespaar vandaag nog!

Begin vandaag nog met energie besparen! Vraag nu advies aan voor een hybride warmtepomp en ontdek hoe je jouw woning duurzamer maakt en energiekosten verlaagt. Onze experts bespreken jouw situatie grondig en helpen je graag de perfecte warmtepomp te vinden! Waar wacht je nog op?

warmtepompen Vaillant Remeha

Wat onze klanten over ons zeggen

Els Rijnbeek
Warmtepompen

Heel netjes gewerkt door de installateurs. Geen enkele opmerking over te maken. Alle vragen die we hadden werden voldoende beantwoord.

Arjun Hazelaar
Warmtepompen

Vanaf het alleerste contact is alles verlopen zoals toegezegd (en gehoopt). Uitstekende telefonische begeleiding !!! (je maakt het helaas ook wel eens anders mee)

Alle afspraken zijn zeer correct uitgevoerd. Zeer vriendelijk, service-gericht personeel!!

Alles bij elkaar zeker een aanrader om de installatie door Ventasol te laten doen aan te bevelen bij vrienden en buren.

Manuel Cerón
Warmtepompen

snelle levering, afspraak is afspraak. een echte aanrader.

Meestgestelde vragen

Een warmtepomp heeft een positief effect op het energielabel van jouw woning omdat het een energiezuinig verwarmingssysteem is.

Het effect van een beter energielabel op de woningwaarde is enorm. Uit onderzoek van brainbay blijkt dat het gaat om een vermeerdering van de woningwaarde van 7,2%, puur op basis van het energielabel.

Je huis is geschikt voor een hybride warmtepomp als het spouw-, vloer- en dakisolatie heeft en minimaal dubbel glas. Om met zekerheid vast te stellen of jouw woning geschikt is kun je vrijblijvend advies bij ons aanvragen.

In 2024 krijg je tot €3.500 subsidie voor een lucht-water hybride warmtepomp.

De terugverdientijd van een hybride warmtepomp is gemiddeld 7 jaar.

Met een hybride warmtepomp bespaar je gemiddeld 70% op gas.

Met 5-7 zonnepanelen kun je de hybride warmtepomp volledig van stroom voorzien, waardoor je je huis gratis kan verwarmen en koelen.

Ventasol contact