Zonnepanelen | Ventasol

Wij worden beoordeeld met een 9,4 door onze klanten

Bespaar met Ventasol zonnepanelen

Ontdek de kracht van de zon met Ventasol’s geavanceerde zonnepanelen. Duurzaam, efficiënt en kosteneffectief, onze zonnepanelen zijn de sleutel tot een groene toekomst en lagere energierekeningen. Stap vandaag nog over op zonne-energie!

Vraag direct een vrijblijvend adviesgesprek aan
Hoge energieopbrengst

Maximale prestaties, zelfs bij weinig licht.

zonnepanelen
Lange levensduur

Duurzame investering, jaar na jaar.

duurzaamheid kozijnen
Milieuvriendelijk

Verminder uw CO2-uitstoot, bescherm onze planeet.

De voordelen van Ventasol zonnepanelen

Ventasol zonnepanelen staan voor meer dan alleen energiebesparing; ze zijn een symbool van uw toewijding aan duurzaamheid. Met de nieuwste technologieën zetten onze panelen zonlicht efficiënt om in schone energie, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op uw energierekening en een verminderde ecologische voetafdruk. Ze zijn betrouwbaar, onderhoudsvriendelijk en vormen een naadloze aanvulling op elk type dak, terwijl ze bijdragen aan een groenere toekomst.

zonnepanelen Ventasol

Waarom kiezen voor Ventasol zonnepanelen?

Kostenbesparing op lange termijn

Investeer in Ventasol zonnepanelen en geniet van lagere energierekeningen, een slimme financiële zet.

Toonaangevende technologie

Onze zonnepanelen gebruiken geavanceerde technologie voor optimale energieopbrengst, zelfs in Nederlandse weersomstandigheden.

Persoonlijke en milieuvriendelijke impact

Door te kiezen voor onze zonnepanelen, draagt u bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en steunt u duurzame energiebronnen.

zonnepanelen Ventasol

Start met het verduurzamen van uw woning met Ventasol

Begin vandaag nog met het verduurzamen van uw woning samen met Ventasol. Ontdek onze op maat gemaakte, energie-efficiënte oplossingen en stap over op een groenere toekomst.

zonnepanelen Ventasol

Wat onze klanten over ons zeggen

Ventasol zonnepanelen
Lisa Mourik
Zonnepanelen

Nog nooit een bedrijf meegemaakt met zulke goede en snelle communicatie. Gedurende het gehele proces ben ik super goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Ik vond de mogelijkheid tot appcontact heel fijn en ze reageren heel snel (altijd wel binnen 24 uur) op vragen. De installateurs waren zeer prettig in de omgang en dachten met ons mee. Ondanks ons lastige en oude dak, hebben ze vlot de zonnepanelen kunnen neerleggen. Van offerte tot installatie zat 5 weken, super snel. Alles werkt meteen na installatie en we kunnen de standen in een app zien. Zeker een aanrader!

Kids de Ruijter
Zonnepanelen

De nieuwste panelen en omvormers in no time (3 weken van offerte tot plaatsing) vakkundig en zeer netjes geplaatst. Top service, reageren zeer snel bij vragen,  lopende offerte zonder problemen kunnen aanpassen, denken mee met de klant. Panelen liggen netjes om dakraam en op dakkapel,  bekabeling naar meterkast geheel naar wens uitgevoerd.

Kasper Wenneker
Zonnepanelen

Heel erg tevreden over Megasolar. Het offerteproces liep goed. Niet drammerig en steeds als ik een vraag had kreeg ik duidelijk antwoord. De installatie kon al binnen een week en dat verliep ook perfect. Super aardige monteurs die de tijd namen. En alles werkt nu perfect (14 panelen met micro-omvormers). Na afloop werd ik nog gebeld of alles goed was verlopen en of ik nog vragen had. Top service.

Els Rijnbeek
Warmtepompen

Heel netjes gewerkt door de installateurs. Geen enkele opmerking over te maken. Alle vragen die we hadden werden voldoende beantwoord.

Arjun Hazelaar
Warmtepompen

Vanaf het alleerste contact is alles verlopen zoals toegezegd (en gehoopt). Uitstekende telefonische begeleiding !!! (je maakt het helaas ook wel eens anders mee)

Alle afspraken zijn zeer correct uitgevoerd. Zeer vriendelijk, service-gericht personeel!!

Alles bij elkaar zeker een aanrader om de installatie door Ventasol te laten doen aan te bevelen bij vrienden en buren.

Manuel Cerón
Warmtepompen

snelle levering, afspraak is afspraak. een echte aanrader.

Meestgestelde vragen

Bij Ventasol begrijpen we uw vragen over duurzaam wonen. Ontdek hier antwoorden op veelgestelde vragen over onze kozijnen, zonnepanelen en warmtepompen.

Onze kozijnen zijn speciaal ontworpen om uw huis te isoleren tegen extreme temperaturen. Ze bevatten geavanceerde materialen die warmte binnenhouden in de winter en buiten in de zomer, waardoor u flink bespaart op uw energierekening.

Onze zonnepanelen zijn ontworpen voor maximale energieopbrengst, zelfs bij beperkt zonlicht. Door het omzetten van zonne-energie in bruikbare stroom, verminderen ze uw afhankelijkheid van fossiele energiebronnen en verlagen ze uw maandelijkse energiekosten.

Jazeker! Onze warmtepompen zijn veelzijdig en kunnen in verschillende soorten woningen geïnstalleerd worden. Ze zijn een geweldige oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, en we bieden verschillende modellen aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Bij Ventasol zijn we toegewijd aan duurzaamheid. Onze producten, van kozijnen tot zonnepanelen en warmtepompen, zijn ontworpen om de ecologische voetafdruk van uw huis te verminderen. We gebruiken milieuvriendelijke materialen en technologieën die helpen bij het besparen van energie en het verminderen van CO2-uitstoot.

Ventasol contact