Isoleer je woning door glas te vervangen | Ventasol

Wij worden beoordeeld met een 9,4 door onze klanten

Isoleer je woning door glas te vervangen

Wil je de isolatie van je woning verbeteren? Glas vervangen doe je bij Ventasol als je wilt profiteren van onze gunstige prijs-kwaliteitverhouding en hoogwaardige beglazing. Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan
  • Binnen 30 seconden geregeld!
Check Icon
  • Binnen 30 seconden geregeld!

Wil je de isolatie van je woning verbeteren? Glas vervangen doe je bij Ventasol als je wilt profiteren van onze gunstige prijs-kwaliteitverhouding en hoogwaardige beglazing. Neem direct contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Kozijnen

Upgrade je huis met onze duurzame kozijnen

Deuren

Kies uit verschillende typen kunststof deuren

Schuifpuien

De perfecte overgang tussen binnen en buiten

Energiekosten besparen door te isoleren met HR++ glas (dubbele beglazing)

Als je graag wilt besparen op energiekosten zijn er verschillende maatregelen die je kunt nemen. We raden je aan eerst te kijken of je de isolatie van je woning kunt verbeteren. Let daarbij vooral op de beglazing van je ramen, want hier valt doorgaans veel te halen op het gebied van isolatie. Laat je verouderd enkel glas vervangen door hoogwaardig HR++ glas, hoeft de verwarming niet meer onnodig hard te branden. Je kunt een aanzienlijk verbeterde isolatie verwachten, wat resulteert in een comfortabel binnenklimaat en een lagere energierekening. Dit is een mooie eerste stap die je kunt zetten naar een verduurzaamde woning.

Hoe is HR++ glas opgebouwd?

In feite is HR++ glas enkele beglazing bestaande uit twee glasplaten.

Het basispakket, ook wel het zogenaamde 4/16/4-pakket bestaat uit de volgende componenten:

  • 4 mm glas
  • 16 mm afstandhouder
  • 4 mm glas

In totaal hebben deze componenten dus een dikte van 24 mm en vormen zij het 4/16/4-pakket. In de ruimte tussen de ruiten, gecreëerd door de afstandhouder, bevindt zich voor 90% argon. Dit materiaal zorgt voor een nog betere isolatie van je woning bij dubbele en drie-ruits beglazing.

dubbele beglazing
HR+++ drie-ruits

HR+++ (drie-ruits beglazing)

De opbouw van HR+++ (ook wel triple glas, of drie-ruits beglazing genoemd) bestaat uit drie glasbladen met twee tussenruimtes. Deze tussenruimtes, gevormd door aluminium afstandhouders, zijn voor 90% gevuld zijn met argon voor hoogwaardige isolatie.

Triple glas heeft een mogelijke warmtedoorgangscoëfficiënt tot Ug = 0,4 W/m2K. Ter referentie, dubbele beglazing heeft een mogelijke warmtedoorgangscoëfficiënt tot Ug = 1,0 W/m2K. Dit betekent dat triple glas maar liefst 2,5 keer beter in staat is om jouw woning te isoleren ten opzichte van HR++ glas!

Onze kozijnen

Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten kozijnen:

Ons standaard kozijn is een vast raam dat niet geopend kan worden. Dit type kozijn is perfect voor ruimtes waar goede isolatie nodig is. Daarnaast zorgen vaste ramen ook voor een goede geluidsisolatie.

Met een draai/kiep kozijn kun je het raam op twee manieren openen: draaien of kiepen. Zo kun je ervoor kiezen het raam volledig te openen of op een kier zetten. Dit kozijn is erg geschikt voor kamers die goed geventileerd moeten worden, zoals de slaapkamer of keuken.

Een kunststof voordeur ziet er niet alleen strak uit, maar zorgt ook voor een goede warmte- en geluidsisolatie in huis. Daarnaast is een kunststof voordeur ook een veilige keuze, het sterke materiaal maakt het lastig voor inbrekers om binnen te komen.

Met openslaande kunststof tuindeuren creëer je meer licht in huis en maak je je tuin beter toegankelijk vanuit huis.

Ook bij een schuifpui wordt je woning lichter en lijkt het groter. In tegenstelling tot openslaande deuren schuift de deur hier zijwaarts open.

Een stolpraam is vergelijkbaar met openslaande deuren, maar dan als raam. Dit type kozijn is geschikt wanneer je van een breed, onbelemmerd uitzicht en maximale ventilatie wil genieten.

Personaliseer jouw kozijnen bij Ventasol

Bij Ventasol kun je jouw kozijnen helemaal naar eigen smaak aanpassen.
Hier zijn de belangrijkste keuzemogelijkheden:

kozijnen
Kleur

Kies uit meer dan 60 verschillende kleuren voor zowel de binnen- als buitenkant van het kozijn. Zo zorgen we ervoor dat de kozijnen perfect bij jouw woonstijl aansluiten!

houtlook
Houtlook

Wil je de natuurlijk uitstraling van hout, maar de voordelen van kunststof kozijnen? Dat kan met onze houtlook kunststof kozijnen! Deze kozijnen geven je huis een landelijke uitstraling, maar behouden tegelijkertijd de voordelen van kunststof kozijnen, zoals: weinig onderhoud, veiligheid en een lange levensduur.

hang sluitwerk
Hang- en sluitwerk

Pas het hang- en sluitwerk van je kozijnen aan naar jouw behoeften. Hiermee zorg je ervoor dat je ramen makkelijk openen en sluiten, en het draagt bij aan de veiligheid.

Ventilatierooster

Bedenk of je een ventilatierooster aan het raam toe wil voegen voor natuurlijke ventilatie in huis. Hiermee geniet je altijd van een comfortabel klimaat in huis, zelfs als je de ramen niet wil of kan openen.

Soort raam

Bedenk welk type kozijnen je in je huis wilt installeren. Je hebt de keuze tussen vaste, gesloten kozijnen en kozijnen die je kunt openen. Welke kozijnen het meest geschikt zijn, verschilt per ruimte.

kozijnen
Soort beglazing

Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten glas, variërend van dubbelglas tot veiligheidsglas. Beslis welk type glas je wilt gebruiken, dit heeft een grote invloed op het comfort, de isolatie, zonwering en veiligheid.

Bespaar vandaag nog!

Op zoek naar de perfecte kozijnen voor jouw woning? Vraag advies en ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat voor onze kunststof kozijnen. Zet de eerste stap naar een energiezuiniger huis en neem nu contact op. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken!

kozijnen
Glas vervangen

Isolatie

Laat je ons het glas vervangen? Als specialist op het gebied van duurzaamheid kijken we met name naar de isolatiewaarde. Wij komen met effectieve energiebesparende oplossingen. Zo leveren we bijvoorbeeld kamerbeglazing. Dit type beglazing bestaat uit meerdere glasbladen. De ruimte tussen de glasbladen worden ook wel kamers genoemd. Je hebt de keuze uit kamerbeglazing met één of twee kamers. De kamers zijn gevuld met edelgas: argon of krypton. Het resultaat is dat het warmteverlies flink wordt vertraagd. Oftewel, de verwarming hoeft minder hard te branden en je bespaart op energiekosten. Voor nog betere isolatie kies je voor kamerbeglazing met reflecterende glasbladen.

Veiligheidsglas

Ga je glas vervangen, is het ook goed om te kijken naar de veiligheid. Wij leveren beglazing die zowel op het gebied van brandveiligheid als inbraakveiligheid een uitkomst biedt. Wat inbraakveiligheid betreft, kun je ervan uitgaan dat onze beglazing is voorzien van de juiste politiekeurmerken. Kies voor hoogwaardig veiligheidsglas dat bestand is tegen inslaan. De mate van brandveiligheid kun je zien aan de brandbestendigheidsklasse. Hecht je naast inbraak- en brandveiligheid ook waarde aan geluidsdichtheid? Dan helpen we je aan beglazing met een akoestische folie.

veiligheidsglas
Bespaar vandaag nog!

Op zoek naar de perfecte kozijnen voor jouw woning? Vraag advies en ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat voor onze kunststof kozijnen. Zet de eerste stap naar een energiezuiniger huis en neem nu contact op. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken!

kozijnen

Glas vervangen? Laat dat maar aan ons over

Wil je glas laten vervangen? Dan ben je bij Ventasol aan het juiste adres. Wij helpen je aan nieuwe beglazing die aan al je wensen en eisen voldoet. Of je nu de isolatie van je woning wilt verbeteren voor lagere energiekosten, de geluidsdichtheid wilt verbeteren of inbrekers wilt weren, wij kunnen je uitstekend van dienst zijn. Als je benieuwd bent naar de kosten, kunnen we je gratis een offerte sturen. Of wil je berekenen hoeveel subsidie je krijgt? Onze specialisten vertellen je alles wat je moet weten. Vraag vandaag nog een offerte aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Wat onze klanten over ons zeggen

Een blije klant maakt onze dag compleet!

Daphne van de Grootevheen
Kozijnen

Een prima bedrijf goede service alles geplaatst zoals afgesproken. Zeer vriendelijke monteurs, erg behulpzaam.
Hebben ons erop attent gemaakt dat we een lek hadden boven de voordeur, hebben het tijdelijk voor ons dicht gekit.
Goede uitleg gekregen. Een echte aanrader.

Robbert van der Meer
Kozijnen

Heel snel en strak gelegd door zeer aardig team. Duidelijke communicatie en ze gebruiken kwalitatief zeer goede producten voor een strakke prijs. Service is top.

Natasja Post
Kozijnen

Het aanvragen, overleggen en plaatsen is snel, duidelijk en eerlijk gedaan. Personeel allen zeer vriendelijk, netjes en vakkundig afgewerkt. We hebben gekregen wat we gevraagd hebben dat is duidelijk

Onze vakspecialisten

Wij zijn dé specialist op het gebied van verduurzaming. Je kunt erop rekenen dat we je eerlijk adviseren. Als bijvoorbeeld blijkt dat niet alleen de beglazing, maar ook de kozijnen aan vervanging toe zijn, doen we een passend voorstel. Wij bieden hoogwaardige kunststof kozijnen die een uitstekende isolatie garanderen, makkelijk te onderhouden zijn en een lange levensduur hebben. Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, gaan we direct aan de slag. Binnen vier tot zes weken kunnen we al langskomen om de beglazing of de gehele kozijnen te vervangen.

Wat is de juiste beglazing?

Laat je glas vervangen door Ventasol, dan kun je rekenen op maatwerk. Geheel op basis van jouw wensen en behoeften komen we met een passende oplossing. Als je bijvoorbeeld zowel de isolatie als de geluidsdichtheid wilt verbeteren, is dat geen enkel probleem. Je kunt bij ons geheel vrijblijvend een adviesgesprek inplannen. We nemen dan de tijd om je wensen en behoeften in kaart te brengen. Vervolgens doen we een aantrekkelijk voorstel. Het is goed om te weten dat je voor bepaalde soorten isolerende beglazing subsidie kunt ontvangen. Geef het vooral aan als je daarvoor in aanmerking wilt komen, dan houden we rekening met de voorwaarden waar de beglazing aan moet voldoen.

Bespaar vandaag nog met kozijnen van Ventasol!

Op zoek naar de perfecte kozijnen voor jouw woning? Vraag advies en ontvang vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat voor onze kunststof kozijnen. Zet de eerste stap naar een energiezuiniger huis en neem nu contact op. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken!

kozijnen

Meestgestelde vragen

Bij Ventasol begrijpen we uw vragen over duurzaam wonen. Ontdek hier antwoorden op veelgestelde vragen over onze kozijnen, zonnepanelen en warmtepompen.

Kunststof kozijnen zijn isolerend, vrijwel onderhoudsvrij, inbraakveilig en hebben een lange levensduur.

Onze kunststof kozijnen zorgen voor een beter geïsoleerd huis, waardoor je minder hoeft te stoken en dus lagere energiekosten hebt.

Kunststof kozijnen kunnen eenvoudig schoongemaakt worden met een spons en een sopje van groene zeep.

Hoewel we gespecialiseerd zijn in kunststof kozijnen, bieden we ook de mogelijkheid om aluminium en houten kozijnen te leveren.

Ventasol contact